Anunțuri publicitare

ANHIDRITUL – Consilierul spiritual in problemele de acceptare a reincarnarii (CaSO4)

ANHIDRITUL este un sulfat de calciu, cu o duritate de 3.5 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem ortorombic. Culoarea Anhidritului este de obicei alba, insa acesta poate fi si incolor,gri, galben pal, albastru(Angelit) sau violet. Numele sau inseamna „fara apa”, facand referire la diferenta evidenta dintre Anhidrit si Gips, cel din urma avand aceeasi formula chimica, dar continand si apa. Anhidritul se gaseste in Austria, Germania, Italia, Elvetia, Brazilia, Canada, Mexic si Statele Unite ale Americii.

Anhidritul este o piatra a constiintei. Acesta ne aminteste ca suntem fiinte spirituale intr-un corp fizic si ne ofera suport pe toata perioada existentei in planul fizic. Anhidritul ne invata sa iubim trecutul, experientele prin care am trecut si lectiile pe care le-am invatat si sa ne bucuram din plin de prezent si de ceea ce ne ofera acesta. Aceasta piatra faciliteaza acceptarea fara frica a necunoscutului si a evenimentelor viitoare. Anhidritul ne ofera energia necesara pentru a accepta orice schimbare si orice situatie pe care avem oportunitatea de a o experimenta.

Anhidritul confera sustinere si putere in planul fizic. Favorizeaza acceptarea corpului fizic ca templu efemer al Sufletului. Ne ajuta sa privim cu detasare ceea ce ne poate aduce ziua de maine. Este util pentru cei care intampina dificultati in acceptarea incarnarii actuale si care tanjesc dupa lumea de dincolo. Faciliteaza acceptarea vietii, asa cum e ea, cu bune si cu rele, si promoveaza detasarea de trecut. In acest fel, contribuie la vindecarea vietilor anterioare, scotand la lumina aspectele pozitive ale acestora.

Anhidritul ne invata sa comunicam intr-o maniera iubitoare cu cei care au puncte de vedere diferite de ale noastre, elimininand in acelasi timp furia, dorinta de razbunare si resentimentele.  Aceasta piatra calmeaza mintea rationala si energiile din mediul inconjurator, creand un spatiu propice pentru meditatie.

In plan spiritual, Anhidritul creeaza o conexiune constienta intre corpul fizic, constiinta si fiintele de Lumina din alte dimensiuni. Este o piatra extrem de utila pentru vindecarea vietilor anterioare si sustine conexiunea cu ghizii spirituali.

In plan emotional, Anhidritul ne ajuta sa identificam tiparele emotionale negative si sa le eliminam, restabilind un flux energetic revigorant asupra aurei si a intregului corp fizic.

Anhidritul lucreaza armonios alaturi de Azeztulit, Petalit, Danburit sau Diamant. Alaturi de Selenit sau Dioptaz, Anhidritul ne ofera un sentiment de echilibru.

EFECTE TAMADUITOARE. Anhidritul vindeca afectiunile gatului, indeosebi cele cauzate de dificultatea de exprimare. Elimina retentia sau excesul de fluide si vindeca balonarea. Anhidritul este util pentru cei care se vindeca dupa o operatie la genunchi sau pentru cei cu inima marita.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Pentru a simti mai intens efectele Anhidritului, il putem plasa pe gat sau pe timus. Plasat pe cel de-al treilea ochi, Anhidritul deschide si intareste intuitia.

Advertisements
Anunțuri publicitare

Un gând despre „ANHIDRITUL – Consilierul spiritual in problemele de acceptare a reincarnarii (CaSO4)

  1. Pingback: ANGELITUL (ANHIDRITUL ALBASTRU) – Reprezentantul in planul fizic al vibratiei Taramului Angelic (CaSO4•2 H2O) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: