Anunțuri publicitare

AGATUL MUSCHI – O piatra cu energii modeste, dar „hranitoare” (SiO2)

AGATUL MUSCHI, tehnic vorbind, nu este un Agat, pentru ca nu prezinta benzile specifice Agatelor. Este o Calcedonie cu incluziuni dendritice de culoarea muschilor. In unele specimene pot fi intalnite si anumite pete rosii. Cele mai multe dintre Agatele Muschi sunt aduse din India.

agat muschi.Agatul Muschi este una dintre pietrele cu energii benefice pentru oricine. Energiile lui sunt modeste, dar „hranitoare”. Emana vibratia echilibrului si al stabilitatii in planul fizic. Este o piatra excelenta pentru cei care se vindeca dupa o boala sau pentru cei care se recupreaza dupa ce au scapat de o aumita dependenta. Motto-ul Agatului Muschi este „Cel care alearga incet si sigur, castiga cursa!”. Agatul Muschi ii ajuta pe cei care nu se simt cu picioarele pe Pamant. Imbunatateste concentarea mentala, perseverenta, rezistenta si ne ajuta sa ne atingem telurile. Poate fi purtat ca talisman pentru a imbunatati eficienta exercitiilor fizice.

Energia clara si profunda a Agatului Muschi ne sustine sa ne conectam cu Pamantul. Este o piatra de impamantare, in sensul ca ne sustine sa ne conectam cu Pamantul si in acelasi timp ne dezvolta abilitatile parapsihologice de a intra in contact cu spiritele Naturii. Energia lui este sustinatoare pentru sanatatea fizica si intelegerea spirtuala a tuturor aspectelor lumii naturale.

Piatra stabilizatoare foarte legata de natura, Agatu Muschi improspateaza Sufletul si ne face capabili sa vedem frumusetea in tot ce ne inconjoara. Reduce sensibilitatea la conditiile atmosferice si la polunatii din mediu. Aceasta piatra este extrem de benefica pentru toti cei care lucreaza in agricultura sau intr-un domeniu care are legatura cu botanica. agate muchi

Fiind asociat cu nasterea, Agatul Muschi asista moasele, reduce durerile in timpul nasterii, ajutandu-le pe femei sa nasca usor. Este o piatra a noilor inceputuri care indeparteaza blocajele sau obstacolele spirituale. In plus este o piatra a bogatiei, atragand abundenta. Agatul Muschi poate actiona simultan pe doua planuri : ii ajuta pe cei intelectuali sa isi acceseze abilitatile intuitive si pe cei intuitivi  sa isi canalizeze energia catre scopuri pragmatice.

In plan spiritual,datorita influentelor lui asupra impamantarii si echilibrarii, Agatul Muschi incurajeaza spiritualizarea tuturor aspectelor vietii. Ne ajuta sa transmutam tendintele nesanatoase, care pot fi atasamente karmice din vietile anterioare si sa gasim vointa de a inlocui aceste tipare cu planul divin pe care il avem de urmat. Agatul Muschi ne ajuta sa constientizam faptul ca Planeta Pamant este ea insasi precum o fiinta vie, avand un plan fizic, dar si unul spiritual.

In plan emotional, Agatul Muschi ne ajuta sa gasim pacea si stabilitatea corpului emotional. Ii ajuta pe cei cu temperamente schimbatoare sa fie mai rabdatori si mai statornici. Ajuta pe aproape toata lumea sa experimenteze sentimente de intregire si calm interior.

agate muschi.In plan psihologic, Agatul Muschi creste iubirea de sine si accentueaza trasaturile pozitive ale personalitatii. Elimina teama si stresul profund. Stimuleaza cultivarea puterii si buna intelegere cu ceilalti oameni, incurajeaza marirea spatiului personal si maturizarea. Aceasta piatra ne indeamna sa o luam de la capat, animand noi idealuri dupa o perioada de stagnare.

In plan mental, Agatul Muschi promoveaza expresia de sine si comunicarea. Echilibreaza emotiile, diminueaza stresul si alunga teama. Piatra foarte optimista, sporeste increderea in sine si speranta, de aceea este foarte utila pentru cei care sufera de depresie din cauza circumstantelor exterioare. Oricat de dificile ar fi aceste situatii, Agatul Muschi ne ajuta sa intelegem mai bine ratiunile superioare care se ascund in spatele lor.

In plan fizic, Agatul Muschi are o influenta stabilizatoare asupra tuturor sistemelor corpului fizic, echilibrand circulatia, digestia, activitatea neuronala si functiile tuturor organelor viscerale. agat muschi

EFECTE TAMADUITOARE. Agatul Muschi  accelereaza orice proces de recuperare, in special dupa boli de lunga durata. Antiinflamator, el curata sistemul circulator si sistemul excretor, favorizeaza circulatia limfei, intareste sistemul imunitar, trateaza depresia cauzata de un dezechilibru al emisferei stangi a creierului. Ajuta la prevenirea hipoglicemiei si deshidratarii, trateaza infectiile, gripa şi raceala, reduce febra, diminueaza umflarea ganglionilor limfatici. Sub formă de elixir aplicat pe piele, tratează infectiile fungice si cutanate.

POZIŢIONARE. Poate fi plasat oriunde este nevoie, de preferat in contact cu pielea.

Advertisements
Anunțuri publicitare

4 gânduri despre „AGATUL MUSCHI – O piatra cu energii modeste, dar „hranitoare” (SiO2)

  1. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, TAUR : 19 APRILIE – 20 MAI | Gabriel Newman

  2. Pingback: CALCEDONIA – O piatra plina de afectiune SiO2 | Gabriel Newman

  3. Pingback: AGATUL – O piatra care isi face efectul incet si sigur (SiO2) | Gabriel Newman

  4. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Fecioara (23 august – 22 septembrie) | Gabriel Newman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: