Anunțuri publicitare

APATITUL – Piatra care face legatura intre materie si constiinta Ca5(PO4)3(OH,F,Cl)

APATITUL este un fosfat de calciu cu o duritate de 5 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Se gaseste in Brazilia, Burma, Madagascar, Sri Lanka, India, Mexic, Groenlanda, Canada si Statele Unite ale Americii. Numele sau provine dintr-un cuvant grecesc care inseamna „a amagi”. A primit acest nume din cauza faptului ca poate fi usor confundat cu alte minerale datorita varietatii de culori si forme ale acestuia. Apatitul poate fi galben, albastru, verde, maro, gri sau incolor. Cel mai mare depozit de Apatit se afla in Kirovsk, Rusia. Cristale individuale imense de pana la 200 kilograme se gasesc in Renfrew, Ontario, Canada.

Apatitul are proprietati care confera inspiratie. Este o piatra care face legatura intre materie si constiinta, faciliteaza manifestarea si promoveaza o atitudine umanitara inclinata spre a oferi ajutor. Desi este o piatra orientata catre viitor, Apatitul este excelent si pentru regresiile in vietile anterioare. Acesta dezvolta abilitatile parapsihice si rezoneaza cu lumile spirituale, facand meditatia mai profunda, conducand la trezirea si ascensiunea energiei Kundalini si favorizand comunicarea si expresia de sine pe toate planurile.

Apatitul stimuleaza creativitatea si intelectul, elimina starea de confuzie si permite accesul la informatii din planurile subtile, care pot fi folosite in scop personal sau pentru binele colectiv. Faciliteaza cunoasterea adevarului si elimina tristetea, apatia si mania, Reduce starea de iritare si epuizarea emotionala. Prin purificarea chakrei radacina, elimina frustrarile si sustine starile pasionale fara vinovatie.

In plan psihologic, Apatitul intareste motivatia si permite acumularea energiei. Induce o stare de deschidere si faciliteaza contactele sociale. Incurajeaza atitudinea extrovertita si o dizolva pe cea distanta si rezervata. Elimina emotiile negative legate de sine si de ceilalti oameni. Este o piatra excelenta pentru copiii hiperactivi sau care sufera de autism.

Apatitul echilibreaza corpul fizic, cel emotional, cel mental si cel spiritual, precum si chakrele. Elimina hiperactivitatea si stimuleaza in cazul deficitului de activitate. Acesta poate fi folosit in combinatie cu alte cristale, accelerand efectele acestora.

EFECTE TAMADUITOARE. Apatitul vindeca oasele si incurajeaza formarea de celule noi. Ajuta la absorbtia calciului, la vindecarea cartilagiilor, oaselor si a dintilor si la imbunatatirea capacitatilor motrice. Amelioreaza artrita, problemele incheieturilor si rahitismul. Aceasta piatra alunga senzatia de foame si imbunatateste metabolismul, incurajand o dieta alimentara sanatoasa. Vindeca glandele, meridianele si organele si regleaza hipertensiunea.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat.

Advertisements
Anunțuri publicitare

5 gânduri despre „APATITUL – Piatra care face legatura intre materie si constiinta Ca5(PO4)3(OH,F,Cl)

  1. Pingback: APATITUL AURIU – Piatra care sporeste claritatea mentala, intareste vointa si inlesneste manifestarea Ca5(PO4)3(OH,F,Cl) | Gabriel Newman

  2. Pingback: APATITUL VERDE – Un tonic spiritual excelent Ca5(PO4)3(OH,F,Cl) | Gabriel Newman

  3. Pingback: APATITUL ALBASTRU – Purificatorul Corpului Mental Ca5(PO4)3(OH,F,Cl) | Gabriel Newman

  4. Pingback: TURMALINA PARAIBA – Piatra care aduce Lumina in cele mai intunecate situatii Na (Li,Al,Cu,Mn)3Al6(BO3)3Si6O18(OH)3F | Gabriel Newman

  5. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Gemeni (22 mai – 21 iunie) « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: