Anunțuri publicitare

AMETRINUL – Puntea de legatura dintre lumea fizica si dimensiunile superioare ale constiintei (SiO2)

ametrin AMETRINUL este o combinatie de Ametist si Citrin, intr-o singura piatra. Este un membru al familiei Cuartului cu o duritate de 7 pe scara Mohs, Ca si ceilalti membri din familia Cuartului cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal). Ametrinul se gaseste in Brazilia si in alte parti ale Americii de Sud, insa cele mai bune specimene din ultima perioada au fost descoperite in Uruguay si Bolivia.

Ametrinul reprezinta o imbinare armonioasa dintre energiile Ametistului si cele ale Citrinului. Ametistul stimuleaza chakra coroana, protejeaza aura si purifica energiile oricarei fiinte. Este o piatra excelenta care ne sustine atunci cand ne rupem de vechile obiceiuri si de dependentele negative. Citrinul este o piatra care sporeste claritatea mentala, creativitatea si vointa,. Ametrinul combina toate aceste daruri si armonizeaza spiritualitatea cu mintea rationala, deseori catalizand un flux profund de creativitate, noi idei si intelegere profunda.

ametrinCa si Amegreenul, Ametrinul este o combinatie de Cuarturi – in cazul acesta, cum am mai scris, Ametist si Citrin. Ametrinul combina energiile stimulative ale Aerului cu energiile creative si orientate spre actiune ale Focului. Ametrinul uneste claritatea si conexiunea cu divinatea ale Ametistului cu influenta purificatoare a Citrinului. Aceste doua puternice energii lucreaza impreuna prin intermediul Ametrinului pentru a ne dezvolta abilitatea de a actiona in sensul evolutiei spirituale si de a depasi orice frica.

Ametistul din compozitia Ametrinului ne conecteaza cu taramul spiritual, taramul unde putem primi ghidare de la ghizi spirituali sau de la Sinele Superior. Odata ce aceasta conexiune a fost facuta, intra in actiune Citrinul din compozitia Ametrinului, aliniind centrul vointei (plexul solar) cu chakra celui de-al treilea ochi si cu chakra coroana. Energia Citrinului ne ajuta sa luam decizii clare bazandu-ne pe indrumarea spirituala primita, in totala concordanta cu Vointa Divina. Energiile purificatoare ale Citrinului inlatura orice blocaj si frica de a lua decizii referitoare la schimbare, incurajandu-ne sa cream o realitate centrata pe spiritualitate.

Aceasta combinatie de energii face din Ametrin o piatra excelenta pentru cei care sunt indecisi si pentru ametrincei care fug de luarea unei decizii, de teama ca vor face o alegere gresita. Ametrinul ii ajuta si pe cei care lasa pe maine ce pot face azi, dar si pe cei carora le este frica de succes si au tendinta de a se autosabota. Ametrinul ne ajuta sa facem schimbarile necesare, astfel incat existenta noastra de aici si de acum sa fie in concordanta cu „Drumul” nostru spiritual. Ametrinul ne ajuta si sa ne pastram concentrarea mai ales in timp ce studiem sau invatam. Este recomandat sa il folosim atunci cand  simtim ca nu ne mai putem concentra, ca nu gadim coerent, ca gandim lent. Tiparul sau vibrational sporeste functiile creierului si sustine orice efort mental.

Ametrinul reprezinta o punte de legatura intre lumea fizica si dimensiunile superioare ale constiintei. Aceasta piatra faciliteaza calatoriile extracorporale si asigura protectie in timpul acestora. In plus, reprezinta un scut eficient impotriva atacurilor psihice si in energie. Aluna stresul si elimina tensiunile de la nivelul capului, calmeaza mintea si permite o mai buna concentrare in timpul meditatiei. Ametrinul deschide cel de-al treilea ochi si favorizeaza vindecarea. De asemenea, echilibreaza energia masculina cu cea feminina.

In plan spiritual, Ametrinul ne sustine sa ne conectam cu ghidarea Divina. Poate fi considerat „Piatra Muzelor”, cea care ne aduce inspiratie divina, idei si informatii pe care in mod normal nu le putem avea decat cu mare efort.

ametrinIn plan emotional, Ametrinul ne ajuta sa depasim frica de progres si frica de a lua fraiele in mana. Este o piatra excelenta pentru toti cei care sunt usor de influentat de ceilalti, insuflandu-le simtul propriilor puteri si al potentialului unic. Ametrinul emilina blocajele, inclusiv programarea emotionala negativa si asteptarile nerealiste, faciliteaza procesul de transformare si dezvaluie cauzele profunde ale dezechilibrelor emotionale. Promoveaza optimismul si bunastarea interioara indiferent de circumstantele exterioare, oricat de stresante ar fi acestea.

In plan psihologic, Ametrinul stimuleaza compatibilitatea si acceptarea celorlalti oameni. Dezvaluie ceea ce ne uneste si conduce la depasirea prejudecatilor. Fiind o piatra extrem de energizanta, Ametrinul stimuleaza creativitatea si preluarea controlului asupra propriei vieti. Faciliteaza transcenderea aparentelor contradictii.

In plan mental, Ametrinul confera claritate si armonizeaza perceptia cu actiunea. Imbunatateste puterea de concentrare si procesele de gandire, incurajeaza explorarea tuturor posibilitatilor si conduce la gasirea unor solutii creative. Aceasta piatra ajuta intelectul sa transceanda realitatea de zi cu zi si ii permite accesul la nivelurile superioare ale constiintei.ametrin

Ametrinul lucreaza armonios cu oricare membru din familia Cuartului. Alaturi de Cuartul Roz, activeaza chakra inimii, armonizand-o cu mintea si cu Spiritul. Alaturi de Moldavit, efectul Ametrinului se amplifica semnificativ, energia Moldavitului activand toate chakrele iar energia Ametrinul concentrand toata puterea de manifestare a vointei asupra evolutiei spirituale. Sugilitul, Labradoritul Auriu, Safirul Galben, Lepidolitul, Fenacitul si Azeztulitul sunt alte cateva pietre care amplifica efectele benefice ale Ametrinului.

 

 

EFECTE TAMADUITOARE. Actiunea rapida si eficienta a Ametrinul este folositoare mai ales in cazul bolilor cronice, intrucat faciliteaza descoperirea cauzelor lor reale. Ametrinul permite intotdeauna descoperirea cauzelor profunde ale dezechilibrelor. Proprietatile sale purificatoare elimina negativitatea din aura si toxinele din corp. Este un purificator si un energizant puternic al sangelui, Regenereaza corpul fizic si intareste sistemul imunitar. Armonizeaza sistemul nervos autonom si faciliteaza maturizarea la nivel fizic. Ametrinul stabilizeaza ADN-ul / ARN-ul si oxigeneaza corpul. Vindeca sindromul oboselii cronice, senzatiile de arsura, depresia, tulburarile si ulcerele gastrice, oboseala si letargia, migrenele generate de tensiune si bolile asociate cu stresul. Elimina blocajele de la nivel fizic, emotional si mental.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Poate fi purtat in contact cu pielea pentru perioade lungi de timp. Plasat pe plexul solar, scoate la lumina problemele refulate la nivelul subconstientului pentru a putea fi rezolvate si vindecate. Daca este purtat la gat, este recomandat sa ajunga pana in dreptul plexului solar. Este benefic sa tinem Ametrinul pe birou, langa laptop sau oriunde stam pentru a lucra, in special cu mintea. Ametrinul va ajuta mintea sa ramana calma, sa fie creativa, plina de energie si concentrata pe ceea ce avem de facut. Cei care doresc sa slabeasca sau sa renunte la orice obicei autodistructiv vor gasi in Ametrin un prieten de nadejde. Purtandu-l la gat sau intr-un buzunar, vom pastra in campul auric energiile sale benefice.

Advertisements
Anunțuri publicitare

4 gânduri despre „AMETRINUL – Puntea de legatura dintre lumea fizica si dimensiunile superioare ale constiintei (SiO2)

  1. Pingback: ASTROLOGIA CRISTALELOR, BERBEC : 20 MARTIE – 20 APRILIE | Gabriel Newman

  2. Pingback: AZEZTULITUL – Cristalul cu o vibratie extrem de pura (SiO2) | Gabriel Newman

  3. Pingback: AMEGREENUL – O combinatie naturala care ne invata sa ne pastram echilibrul (SiO2) | Gabriel Newman

  4. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Balanta(23 septembrie – 22 octombrie) « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: