Anunțuri publicitare

AGATUL DENDRITIC – Un bun indrumator spiritual (SiO2)

agat dendritic...AGATUL DENDRITIC nu prezinta dungile specifice Agatelor, si nu este chiar un Agat din punct de vedere stiintific. Numele lui provine din greaca si inseamna „arborescent”, iar acest cuvant descrie foarte bine aceste pietre. Agatele Dendritice sunt de obicei fara culoare, albe sau gri, cu incluzuni de fier sau mangan care seamana cu niste crengi de copac sau cu niste ferigi. Incluziunile se numesc dendrite. Majoritatea Agatelor Dendritice provin din Brazilia, India sau Statele Unite ale Americii. Unele exemplare de culoare violet deschis au fost gasite in Oregon.

agat dendriticAgatele Dendritice sunt niste unelte ideale pentru a intari natura Sinelui in timpul „muncii interioare”. Terapeutii, cei care mediteaza si cei aflati in procesul de regasire de Sine vor gasi in Agatul Dendritic un aliat de incredere. Purtand la gat sau tinand in buzuar un Agat Dendritic, acesta ne sustine sa urmam pasii pe care trebuie sa-i facem pentru a atinge nivelul de intelegere spirituala dorit si de a ne schimba total comportamentul invechit, insa fara a sari niciun pas. Agatul Dendritic ne ajuta sa ne pastram o atitudine pozitiva, deloc nerealista, in timp ce trecem prin aceste transformari. Acest tip de Agat ne ajuta sa pastram legatura cu lumea fizica, pentru a nu trai doar in ganduri si procese mentale. Agatul Dendritic reduce stresul din timpul perioadelor dificile, invatandu-ne sa acceptam circumstantele asa cum sunt si totodata oferind-ne suport sa le imbunatatim, odata ce le intelegem scopul divin. Varietatea de Agat Dendritic Violet este potrivit pentru purificarea trupului si a campului energetic.

Agatul Dendritic ne sustine sa percepem limitele autoimpuse si tiparele care ne-au creat experientele. Aceste aliat faciliteaza perceptia „Sinelui intunecat” si integrarea tuturor aspectelor existentei. Purifica campul energetic si ne ajuta sa vedem partea pozitiva din orice experienta negativa. Este o piatra care poarta energia echilibrarii polaritatii si ne ajuta sa gasim echilibrul si intelepciunea pe parcursul integrarii tuturor aspectelor Sinelui.agat dendritic,

Agatul Dendritric este o piatra a plenitudinii, care aduce abundenta si implinire in toate domeniile vietii, inclusiv in afaceri si agricultura. Poate fi folosit pentru a obtine recolte mari sau pentru ingrijirea plantelor de ghiveci. Agatul Dendritric genereaza o ambianta calma, atat interioara, cat si exterioara, facandu-ne sa ne bucuram de fiecare moment. Acest cristal are o legatura foarte stransa cu regnul vegetal, imbunatatind comunicarea cu acesta. De asemenea, adanceste conexiunea cu Pamantul. Indiferent de modul de utilizare, Agatul Dendritric actioneaza lent si are nevoie de timp, si asta doar pentru ca ne ajuta sa evoluam pas cu pas, trecandu-ne prin toate etapele necesare.

In plan spiritual, Agatul Dendritic ne deschide ochii catre planul divin al Sinelui si catre zonele unde am esuat sa il urmam.  Agatele Dendritice Violet rezoneaza cu Flacara Violet a purificarii spirituale si acestea ajuta in mod special in depasirea dependentelor si impulsurilor autodistructive care provin din teama inconstienta ca „nu suntem destul de buni”. Agatul Dendritric ne indeamna sa nu ne uitam niciodata radacinile. Deschide si aliniaza chakrele, permitandu-le sa integreze constiinta superioara.

agat dendritic.In plan emotional, datorita faptului ca rezoneaza cu adevarul privitor la Sine, Agatul Dendritic ne sustine sa depasim sursa vinei, resentimentelor, invidiei, rusinii, invinuirii si a altor emotii autodistructive.

In plan psihologic, agatul dendritric ne da puterea sa nu ne pierdem firea in momente de dispute sau confuzie, conferind stabilitate. Ne face perseverenti si ne da abilitatea de a privi dificultatile ca pe o provocare.

 

EFECTE TAMADUITOARE. Organele si sistemele afectate de tensiunea interioara si a sentimentelor de nevrednicie vor beneficia in mod direct de pe urma influentei benefice a Agatului Dendritic. Aceasta piatra ne permite sa eliberam stresul acumlat, sa depasim dependentele si sa stopam tiparele repetitive ale emotiilor „toxice” care pot epuiza organismul. La nivelul subtil, Agatul Dendritric vindeca starea de rau provocata de dezechilibrele chakrelor. Rezoneaza cu tot ce se ramifica in corp, cum ar fi vasele de sange si nervii. Trateaza sistemul nervos, nevralgiile, afectiunile oaselor. Adapteaza scheletul la realitatea fizica a fiecaruia. Agatul Dendritric amelioreaza degenerarea capilara si stimuleaza sistemul circulator. Daca este pus pe o rana sau pe un punct dureros, amelioreaza durerea. Este util pentru vindecarea plantelor si a Pamantului. Stabilizeaza vortexurile din campul energetic al Pamantului si conduce la eliminarea stresului geopatic sau a „liniilor telurice negre”.

POZITIONARE. Se aseaza acolo unde este necesar. Pentru efecte maxime, trebuie purtat pe perioade lungi de timp. Poate fi plasat in ghivecele plantelor.

Advertisements
Anunțuri publicitare

5 gânduri despre „AGATUL DENDRITIC – Un bun indrumator spiritual (SiO2)

  1. Pingback: AGATUL – O piatra care isi face efectul incet si sigur (SiO2) | Gabriel Newman

  2. Pingback: Colier Honey - Bijuterii Handmade

  3. Urmaresc acest blog de ceva vreme si informatia e de calitate. Apropo de Agatul dendritic, cred ca am gasit si eu aceasta piatra, chiar sub forma de bijuterii. O sa iti trimit o poza cu ele daca te intereseaza. Toate bune!

  4. Pingback: CRISTALELE SI ZODIACUL – Gemeni (22 mai – 21 iunie) « tiganus ionutz

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: